VRIJGEZELLENFEESTEN

Organiseer je een vrijgezellenfeest en ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit?

Bij Escape Reality Sittard kun je terecht voor spannende Escape Rooms, een hilarische Virtual Reality Experience, de buitenlucht in met een Outdoor Escape Game, strijden om de ‘Axepert’ van de dag bij Axe Throwing en/of lekker spelen op onze flipper -en arcadekasten in onze (B)Arcade.

Daarnaast kun je genieten van heerlijke drankjes en lekkere hapjes, al dan niet op ons verborgen dakterras!

Bij Escape Reality Sittard kun je terecht met kleine en hele grote groepen!

Met 4 Escape Rooms kunnen er per uur 23 personen tegelijkertijd spelen. Neem je daar nog een VR Escape Room bij dan kunnen er 27 personen gelijktijdig spelen.
Tevens hebben wij een Virtual Reality Arcade met plek voor 16 personen tegelijkertijd. Ben je met een grotere groep? Dan is het zeker geen straf om even te ‘wachten’ in onze (B)Arcade. Speel op een van onze flipperkasten, dartboard, Racing Playseats of arcadekasten. In onze Axe Throwing ruimte kunnen nog eens 24 mensen met bijlen gooien. 

Een VR Experience kan niet gelijktijdig met een VR Escape Room.

We bieden verschillende arrangementen en activiteiten aan om zo het perfecte vrijgezellenfeest te verzorgen. Bekijk via onderstaande knoppen alle uitjes en arrangementen of neem contact met ons op voor een vrijgezellenfeest op maat! Gaan jullie de zenuwen beproeven in een van onze Escape Rooms? Laat je de oermens in je los tijdens Axe Throwing? Of vlieg jij (nu even niet door de roze wolken) door een stad in Virtual Reality?