Dagje weg / uitje

Escape Rooms, VR Escape Rooms, Virtual Reality, Arcade, Axe Throwing & Outdoor voor een supertof dagje uit!!

Kijk voor het gehele aanbod voor een dagje uit bij alle activiteiten!

De spannende Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn gevestigd in het centrum van het mooie Sittard en uitermate geschikt als een uniek uitje met je familie, gezin, vriendengroep, vrijgezellenfeest, vereniging en collega’s.
Jij en je team krijgen maximaal 1 uur de tijd om samen te ontsnappen. Enkel als jullie erin slagen om goed samen te werken, zal het lukken om de puzzels op te lossen en de uitgang te vinden. Met dit spannende reallife spel vergeet je de echte realiteit en word je ondergedompeld in de wereld van de Escape Rooms.

Zodra je binnenkomt bij Escape Centrum Limburg zul je zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In onze grote ontvangstruimte is vanalles te beleven. Neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers.

Verder beschikken wij over een unieke Virtual Reality ervaring. VR betekent letterlijk ‘Schijnbare Werkelijkheid’. Zet je de VR bril op, dan wordt je in een andere wereld gezogen en je gaat er helemaal in op. Loop met knikkende knieën over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping. Of snijd fruit als een levensechte Ninja. Voel de kriebels in je buik wanneer je een ritje maakt in een achtbaan. Door aan de VR bril controllers te koppelen kun je handelingen uitvoeren zoals (pijl en boog) schieten, koken, vechten, tekenen, lopen en nog veel meer.Onze medewerkers zullen jullie gedurende de hele ervaring begeleiden. Jullie worden voorzien van de nodige speluitleg en, indien nodig, zal een medewerker je helpen verder in het spel te komen. Aan de hand van jouw interesses worden de spellen uitgekozen en zullen jullie beurtelings de VR bril opzetten. Omdat de brillen gekoppeld zijn aan schermen, kan iedereen meekijken! 

Ook bieden we onder andere een (B)arcade aan waarin je je onder het genot van een drankje kan uitleven op een van onze vele flipper en arcadekasten. Of laat het oermens in je los tijdens Axe Throwing. Tot slot bieden we ook verschillende outdoor activiteiten aan.

Daar wij gelegen zijn in het centrum van Sittard, is een bezoek aan Escape Centrum Limburg perfect te combineren met een bezoek aan de vele winkels, restaurants, cafes en historische bezienswaardigheden!