Bedrijfs- & teamuitjes

4 Escape Rooms, 6 VR Escape Rooms, 3 Outdoor Escape Games, Virtual Reality Experience, Axe Throwing en (B)Arcade!

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje op een bijzondere plek in Limburg? Bij Escape Reality Sittard hebben we diverse activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Spannende Escape Rooms, een hilarische Virtual Reality Experience, de buitenlucht in met een Outdoor Escape Game, strijden om de ‘Axepert’ van de dag bij Axe Throwing en/of lekker spelen op onze flipper -en arcadekasten in onze (B)Arcade.

Escape Rooms zijn een spannend, uitdagend en leerzaam real-life spel voor collega’s tijdens een personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit. Een Escape Room is dé ideale manier om samenwerking letterlijk te beleven en is daarom bijzonder geschikt als teambuilding! Op een speelse manier kom je in een kort tijdsbestek jezelf en je collega’s tegen en daar valt veel van te leren! Net als in het bedrijfsleven is er in de Escape Room duidelijk sprake van een gemeenschappelijk doel en dien je samen te werken om dat doel te bereiken binnen een deadline. Communicatie, samenwerking maar ook plezier is waar het hier om draait.

Met een Outdoor Escape Game ga je op pad met een Ipad en een Actionpack. Je verkent de stad Sittard terwijl je samen het spel binnen 2u moet uitspelen.

Wil je even lekker lachen met en om elkaar? Boek dan een Virtual Reality Experience en kom erachter of je collega’s last hebben van hoogtevrees of wellicht wat agressie kwijt moeten. Spellen als The Plank Experience, Russian Rollercoaster, Drunken Bar Fight, Spiderman, Space Pirate Trainer, Affected The Manor en nog veel meer.

Daarnaast kun je een van onze bijzondere VR Escape Rooms spelen. Dit kun je met 2, 3 of 4 personen samen ervaren.

Verder bieden wij Axe Throwing aan, hierbij gooi je in verschillende rondes en spelvarianten bijlen richting het doel. Maar let op! Het draait hierbij meer om techniek dan om kracht! Wie van je collega’s/teamgenoten zal het beste kunnen bijlwerpen? Kom erachter tijdens een potje Axe Throwing.

Bij Escape Reality Sittard kun je terecht met kleine en hele grote groepen!

Met 4 Escape Rooms kunnen er per uur 23 personen tegelijkertijd spelen. Neem je daar nog een VR Escape Room bij dan kunnen er 27 personen gelijktijdig spelen.
Tevens hebben wij een Virtual Reality Arcade met plek voor 16 personen tegelijkertijd. Ben je met een grotere groep? Dan is het zeker geen straf om even te ‘wachten’ in onze (B)Arcade. Speel op een van onze flipperkasten, dartboard, Racing Playseats of arcadekasten. In onze Axe Throwing ruimte kunnen nog eens 24 mensen met bijlen gooien. 

Een VR Experience kan niet gelijktijdig met een VR Escape Room.

Bekijk via onderstaande knoppen alle uitjes en arrangementen of neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat!

Bel (+31-613537112) of mail ons (info@escaperealitysittard.nl) voor meer informatie. Grotere groepen kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden.